Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Opkoper meubels Haarlem

Zoekt u een opkoper van meubels in Haarlem?

Vanaf 2000 is InboedelTotaalZorg gespecialiseerd in woningontruiming in de regio Haarlem. Het huis wordt snel en vakkundig door onze medewerkers leeggeruimd en we leveren de woning bezemschoon op. Wanneer er inboedel zoals meubels achterblijven bij een verhuizing naar een seniorenwoning of verzorgingsappartement of bij overlijden kunnen wij u ook van dienst zijn. Zelf zijn we geen opkoper van meubels maar door ons contact met diverse instellingen kunnen we altijd een geschikte meubel opkoper in Haarlem voor u vinden.

Wat doen we naast het vinden van een opkoper van meubels in Haarlem?

InboedelTotaalZorg is betrokken, integer en servicegericht. We hebben onze medewerkers zorgvuldig geselecteerd, ze hebben veel levens- en werkervaring. Betrouwbare service en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Als we voor u op zoek gaan naar een opkoper van meubels in Haarlem houden we rekening met uw wensen.

Naast het vinden van een opkoper van meubels in Haarlem kunt u ook op ons rekenen voor:

  • Herstel- en tuinwerkzaamheden
  • Milieubewust afvoeren van afval
  • Tijdelijke boedelopslag
  • Verwijderen (en afvoeren) van diverse soorten vloerbedekking

opkoper meubels Haarlem

Op zoek naar een opkoper van meubels in Haarlem? Neem contact op

Wilt u ons inschakelen voor woningontruiming of het vinden van een opkoper van meubels in Haarlem? We komen we graag bij u langs om de meubels/woning te bekijken en uw wensen met u te bespreken. Wanneer u een geschikte opkoper van meubels in Haarlem of omgeving zoekt, helpen we u graag. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, zullen we een vrijblijvende offerte opstellen. Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door ons te bellen op: 06-4000 8640. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op deze pagina invullen.