Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Direct Ontruimen

Woningontruiming en oplevering

Wilt u een bedrijf inhuren dat het direct ontruimen van woningen als specialiteit heeft? Dan kunt u de hulp vragen van Inboedel Totaal Zorg. We zorgen ervoor dat uw inboedel direct ontruimd wordt en de woning schoon achterblijft nadat het ontruimen plaats heeft gevonden.

Ontruimhulp bij verhuizen

Het direct ontruimen van een woning kan een tijdrovende klus zijn die u liever niet alleen afhandelt. Inboedel Totaal Zorg is dan de oplossing voor het ontruimen van uw huis of bedrijfspand. Voordat we tot de woningontruiming overgaan, komen we eerst langs bij u om te kijken wat er allemaal gedaan moet worden.

We kijken daarbij naar:

  • De inboedel
  • Het aantal kamers
  • De locatie van uw woning
  • De te verwijderen vloerbedekking
  • De waarde van bijzondere meubelstukken
  • Eventuele herstelwerkzaamheden

Direct Ontruimen

Direct opruimen

We maken voor u een vrijblijvende offerte voor het direct opruimen van de inboedel en voor de schoonmaakwerkzaamheden die we voor u doen. Als u gebruik maakt van onze offerte, maken we een afspraak om direct de ontruiming te doen. Dit kan vaak binnen een week en soms binnen enkele dagen al. Bij het ontruimen van het huis hoort ook het verwijderen van vloerbedekking of een laminaatvloer en het eraf halen van de gordijnrails.

Schoonmaakwerkzaamheden

Na het direct ontruimen van alle inboedel, zorgt Inboedel Totaal Zorg ervoor dat er direct schoongemaakt wordt. Zo is de woning klaar voor de oplevering of is deze verkoopbaar na het ontruimen en de schoonmaakbeurt. We leveren kwaliteit en service en zorgen dan ook voor een uitgebreide schoonmaakronde. We stofzuigen de woning en laten deze bezemschoon achter. Daarnaast maken we ook de wastafels, lichtschakelaars, het aanrecht en de vensterbanken schoon voor u.

Nieuwe bestemming inboedel

We zorgen niet alleen voor het direct leeghalen van het huis en de schoonmaakronde, maar na het ontruimen zoeken we ook een goede nieuwe bestemming voor de achtergebleven inboedel. Hiervoor schakelen we diverse instellingen en goede doelen in. Wanneer uw inboedel nog verkoopbaar is, kunnen we u ook in contact brengen met een erkend veilinghuis. Ook helpen we u verder bij taxaties en het verzorgen van transport. Wilt u meer weten over Inboedel Totaal Zorg? Bel dan eens naar: 06-40008640. Voor het direct ontruimen van woningen en de inboedel ontruimen voor u, staan wij voor u klaar.