Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Huis leegruimen

Woningontruiming met kwaliteit

Inboedel Totaal Zorg is hét bedrijf dat u helpt met uw huis leegruimen wanneer er iemand gaat verhuizen. Het uitruimen van een woning kan bijvoorbeeld zwaar zijn wanneer er net een dierbare is overleden of wanneer er een familielid moet verhuizen naar een zorginstelling of aanleunwoning. In zulke gevallen nemen wij de taak van het leegruimen van de woning graag van u over. In overleg ruimen we de inboedel uit het huis en zorgen we waar nodig voor een nieuwe bestemming van de spullen.

Uw huis leegruimen zonder zorgen

We zijn gespecialiseerd in het leegruimen van een huis en zorgen ervoor dat na het leegruimen de woning bezemschoon opgeleverd wordt. We werken discreet, snel en leveren kwaliteit. Daarnaast werken we door heel Nederland, dus zijn we goed inzetbaar.

Al sinds 2000 is ons bedrijf actief op het gebied van huizen leegruimen. We werken met een vast team, dat bekend staat om:

  • De betrokkenheid
  • Jarenlange werkervaring
  • Veel levenservaring
  • De integriteit die nodig is wanneer we een huis leegruimen

Huis leeghalen

Wensen van woningontruiming doorspreken

Wanneer u ons wilt inschakelen voor om uw huis te ontruimen, komt er altijd eerst iemand kijken bij u thuis. Zo kunnen we van tevoren inschatten hoeveel werk het huis leegruimen is en kunnen we rekening houden met uw wensen. Dan maken we vrijblijvend een offerte voor u. Wilt u gebruik maken van deze offerte? We regelen een afspraak voor u en staan dan vaak binnen een week al op stoep voor het leegruimen van de woning.

Uw huis leegruimen en netjes opleveren

Na de ontruiming van het huis, maakt Inboedel Totaal Zorg uw woning klaar voor een oplevering. Dit betekent dat we het huis bezemschoon achterlaten en de woning soms ook stofzuigen. Ook zorgen we ervoor dat het aanrecht, de wastafels, de lichtschakelaars en vensterbanken schoon zijn. Wanneer u meer uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden wilt, kunnen we dat ook doen na het leegruimen van het pand

Hergebruik inboedel na het huis leegruimen

De inboedel die bij het ontruimen is verwijderd, kan vaak nog hergebruikt worden. Hiervoor zoeken we zoveel mogelijk een passende bestemming voor de inboedel. Mocht u nog meubels of andere spullen hebben die geschikt zijn voor opkopen, dan helpen we u daar ook graag verder mee na het huis leegruimen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Neem dan contact op via: 06-40008640. Inboedel Totaal Zorg helpt u graag met het huis leegruimen en schoonmaken.