Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Wie zijn wij

Sinds 2000 dé specialist in woningontruimingen

Inboedel Totaal Zorg is al sinds 2000 een specialist op het gebied van woningontruiming en hebben wij een ruime bekendheid binnen ons vakgebied. Op professionele wijze ruimen wij de woningen leeg en zorgen voor een bezemschone oplevering.

Zorg voor hergebruik van inboedel

Na verhuizing van een (grote) woning naar een seniorenwoning of verzorgingsappartement of bij overlijden moet vaak veel achtergebleven inboedel worden opgeruimd. Dat leegruimen doet Inboedel Totaal Zorg niet alleen snel en vakkundig, maar er wordt ook altijd geprobeerd om voor alles wat nog goed en bruikbaar is een nieuwe bestemming te vinden. Daartoe hebben wij contacten met diverse instellingen.

20151020_112734

Op deze manier hebben wij al heel wat mensen blij kunnen maken met kleding, witgoed, meubelen en allerlei andere spullen. Voor veel van onze opdrachtgevers is dit aspect mede een reden om met InboedelTotaalZorg in zee te gaan.

InboedelTotaalzorg op kort termijn aan de slag

InboedelTotaalzorg werkt met zorgvuldig geselecteerde medewerkers met veel werk- en levenservaring. Onze mensen zijn betrokken, integer en servicegericht. Daarmee staan wij garant voor de kwaliteit en service die u van InboedelTotaalZorg mag verwachten.

Graag komen wij eerst de woning bekijken en alle wensen bespreken. Daarna brengen wij vrijblijvend een offerte uit. Dit kan per email of direct ter plaatse.

Meestal kan Inboedel Totaal Zorg al op korte termijn aan de slag!