Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Ontruiming

Leegruimen van woningen

De ontruiming van een woning kan in sommige gevallen een zware klus zijn. Wanneer er iemand uit uw familie moet verhuizen naar een zorginstelling of aanleunwoning of als er een dierbaar persoon uit uw omgeving komt te overlijden, is de woningontruiming lichamelijk en emotioneel soms een heftige taak. In deze gevallen kunt u Inboedel Totaal Zorg inschakelen. Wij zorgen ervoor dat de ontruiming van de woning op een professionele, servicegerichte manier gebeurt en de inboedel op een goede bestemming terechtkomt.

Woningontruiming in Nederland

De ontruiming van woningen is door heel Nederland mogelijk. We zorgen bij de woningontruiming ervoor dat de kasten leeggeruimd worden, de meubels opgeruimd zijn en voeren het laatste stukje vloerbedekking af voor u. Daarna leveren we de woning bezemschoon op. Dus we vegen voor u de vloeren of stofzuigen de woning na de ontruiming voor u. Voordat het ontruimen van het huis plaatsvindt, nemen we de volgende stappen:

  • We komen bij uw woning langs
  • Het bekijken van de inboedel
  • Berekenen het aantal kamers
  • Bekijken eventuele herstelwerkzaamheden
  • Schatten de meubels en kunstwerken op waarde
  • We maken een vrijblijvende offerte

Ontruiming

Inplannen van de woningontruiming

Wanneer u van onze offerte gebruik wilt maken, kunnen we een afspraak inplannen voor de ontruiming. Dit kan vaak binnen een week al geregeld worden. We komen dan graag bij u langs om de inboedel te ontruimen en samen met u te kijken wat er met de inboedel die er nog staat gedaan moet worden. We werken met een team van gespecialiseerde medewerkers die al jarenlang werken en veel levenservaring hebben. U kunt uw wensen voor de ontruiming daarom goed bij ons aangeven en we leveren werk op maat.

Nieuwe bestemming voor inboedel

Bij de ontruiming van de spullen, zorgen we ervoor dat alle meubels die in het huis aanwezig zijn, worden verwijderd. Ook laminaat of vloerbedekking dat er nog ligt, kunnen we weghalen. Wanneer er goed bruikbare spullen zijn zoals kleding, meubelen en witgoed, proberen we na de ontruiming altijd een mooie bestemming hiervoor te vinden. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of als u nog vragen heeft over ons bedrijf, kunt u telefonisch contact opnemen met ons. Dit kan via: 06-40008640. Inboedel Totaal Zorg werkt op een professionele manier aan de ontruiming van uw woning of bedrijfspand.