Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Inboedel opkopen

Opruiming van inboedel

Wilt u met een betrouwbaar bedrijf werken dat u helpt bij de inboedelopruiming en inboedel opkopen? Bij Inboedel Totaal Zorg kunnen we u dan verder helpen. Ons bedrijf is al ruim zestien jaar specialist op het gebied van inboedel ontruimen uit woningen en zorgt ervoor dat de huizen leeg zijn en bezemschoon opgeleverd worden.

Leegruimen van woningen

Bij het ontruimen van een woning, komen we voor de klus altijd kijken. Dan zien we hoeveel werk de ontruiming is en wat de hoeveelheid af te voeren inboedel is. We verzorgen de gehele woningontruiming, dus van het leegruimen van kasten tot aan het weghalen van de vloerbedekking. U hoeft zelf alleen aan te geven welk gedeelte van de spullen voor u van waarde is en of u er zelf een bestemming voor heeft. Mocht u willen dat wij de inboedel een nieuwe plek geven, dan is dat goed mogelijk met onze connecties. We hebben contacten met instellingen en goede doelen die een nieuwe bestemming kunnen geven aan de spullen zoals witgoed, meubels en kleding.

Verkopen van waardevolle spullen

De overgebleven spullen die van waarde zijn, kunnen we aanbieden aan een veilinghuis voor het opkopen ervan. De inboedel opkopen doen wij als bedrijf zelf in principe niet. Wanneer er een aantal verkoopbare spullen zijn die we in overleg kunnen opkopen en waarvoor we vervolgens een bedrag in mindering kunnen brengen op de totale kosten van de ontruiming, dan willen we de inboedel opkopen voor u. Naast de mogelijkheid voor het opkopen, kunnen we ook voorlopige taxaties laten doen voor u. Ook kunnen we het transport verzorgen wanneer bedrijven uw spullen opkopen.

Inboedel opruimen: de kosten

De hoogte van de kosten van de spullen ophalen verschilt per klus en locatie. We komen altijd graag eerst kijken naar de woning om in te schatten hoeveel werk het is. Daarbij letten we op:

  • De eventuele herstelwerkzaamheden
  • De hoeveelheid af te voeren inboedel
  • De waarde van bijzondere kunstwerken en meubels
  • De bereikbaarheid van de woning
  • De toegankelijkheid van de woning

Inboedel opkopen

Specialist in inboedelontruiming

Ons team is specialistisch en professioneel en is dan ook een bekendheid binnen het vakgebied woningontruiming. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Bel dan naar: 06-40008640. Wanneer u advies wilt over de ontruiming of over inboedel opkopen, kunt u perfect bij ons terecht.