Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Woningontruiming

Professioneel leegruimen van woningen

Met een vast team van zorgvuldig gekozen medewerkers die servicegericht en betrokken zijn, verzorgt Inboedel Totaal Zorg graag uw woningontruiming. Ons personeel heeft veel levenservaring en werkt al jaren in het vakgebied woningontruiming. Daarom kunnen we met recht zeggen dat we de specialist zijn op het gebied van woningen ontruimen en wij een betrouwbare partner zijn bij uw werkzaamheden.

Het ontruimen van huizen

Inboedel Totaal Zorg is gemakkelijk in te schakelen wanneer er een woningontruiming plaats moet vinden. Dit kan zijn wanneer er een senior gaat verhuizen naar een aanleunwoning of een zorginstelling, maar ook wanneer er een dierbare in uw omgeving overlijdt. In deze gevallen is het ontruimen van een huis niet altijd eenvoudig. Daarom staan wij voor u klaar met onze service. We komen eerst bij uw woning langs om te kijken wat voor een werk er gedaan moet worden en kunnen op basis daarvan een vrijblijvende offerte maken. We bespreken uw wensen voor de woningontruiming en kijken daarbij ook naar de inboedel. We vinden daar samen met u een mooie, nieuwe bestemming voor, indien gewenst.

De inboedel

Wanneer we uw huis komen leeghalen, proberen we de goed bruikbare spullen naar een goed doel of naar andere instellingen te brengen.

U kunt denken aan deze spullen die we tijdens de woningontruiming tegenkomen:

  • Meubelen
  • Kleding
  • Witgoed
  • Boeken

woningontruiming

Professionele woningontruiming

Bij het ontruimen van woningen zorgen we ervoor dat het huis bezemschoon opgeleverd wordt. Dit betekent dat we ook de vloerbedekking, laminaatvloeren en gordijnrails bijvoorbeeld weg kunnen halen voor u. Daarnaast is het mogelijk om bij de woningontruiming de gaatjes in de muren te laten wegwerken door ons. Naast de ontruiming en het verwijderen van de inboedel verzorgen we ook schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunnen we het huis stofzuigen voor u tijdens de woningontruiming. Ook het schoonmaken van lichtschakelaars, vensterbanken, wastafels en aanrechtbladen kunt u bij ons laten doen.

De totale zorg voor ontruimen

Het huis is na onze ontruiming helemaal klaar voor oplevering. We kunnen u ook helpen bij het traject van de feitelijke oplevering van het pand aan de eigenaar of verhuurder. Wij leveren de woning bezemschoon op en zorgen voor goede service. Wilt u nog meer informatie over ons bedrijf? Bel dan met: 06-40008640. Woningontruiming is ons specialiteit, dus daarvoor komen wij graag bij u langs.