Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Vloerbedekking verwijderen

Verwijdering van vloeren

Inboedel Totaal Zorg neemt graag het werk uit handen als het gaat om vloerbedekking verwijderen bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand. Ons bedrijf is al sinds 2000 gespecialiseerd in het leegmaken van woningen en bedrijfspanden en we verwijderen daarbij ook de inboedel voor u. Hierbij kunt u denken aan het weghalen van laminaat of de vloerbedekking.

Leegruimen en vloerverwijdering

Ons bedrijf staat voor een betrouwbare en fijne aanpak bij het ontruimen van huizen en bedrijfspanden en zorgt ook voor het verwijderen van de spullen die er nog instaan. We komen eerst kijken bij de woning om in te schatten hoe gemakkelijk de vloerbedekking te verwijderen is en om een inschatting te maken hoeveel tijd het kost om de rest van de inboedel weg te halen.

Hierbij letten we op:

  • Is de vloerbedekking gelijmd of losliggend?
  • Hoeveel inboedel is er?
  • Wat zijn de herstelwerkzaamheden

Vloerbedekking verwijderen

De werkwijze met vloerbedekking verwijderen

Wanneer we een inschatting hebben gemaakt van de hoeveelheid werk en hoe we de vloerbedekking verwijderen of andere soorten vloeren verwijderen, kunnen we een offerte voor u maken. Dit kan vaak ter plaatse al. De gemiddelde woningontruiming is vaak binnen een week al in te plannen. Soms kan dit zelfs binnen enkele dagen. Ons bedrijf is werkzaam door heel Nederland en is flexibel inzetbaar. Wanneer u een specifieke datum heeft waarop u wilt verhuizen, kunt u hiervoor het beste tijdig contact met ons opnemen.

Vloeren weghalen bij bedrijven

Ook voor het verwijderen van vloeren in bedrijfspanden is Inboedel Totaal Zorg in te schakelen. Zo halen we voor u de vloerbedekking eruit of de laminaatvloer die er nog in ligt. We kunnen u helpen bij het leeg opleveren van het pand en vervolgens ook bij het verhuizen van de overige inboedel.

Verwerking van inboedel

Wanneer we alle inboedel verwijderd hebben voor u, kunnen we voor de spullen die nog bruikbaar zijn een nieuwe bestemming zoeken. We hebben contacten met instellingen en goede doelen die spullen zoals meubels, vloerbedekking en kleding geregeld overnemen. Wanneer vloerbedekking bijvoorbeeld niet meer bruikbaar is, wordt het vernietigd of gerecycled We kunnen bij grote hoeveelheden restinboedel gebruik maken van een afvalcontainer. Als wij zelf het ‘afval’ kunnen afvoeren, dan gaan we naar de plaatselijke milieustraat. Wilt u meer weten over onze diensten en werkzaamheden? Neem dan telefonisch contact op via: 06-40008640. Vloerbedekking verwijderen is onze specialiteit en daarvoor kunt u ons dan ook goed inzetten.