Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Opkoper meubels

Passie voor ontzorgen!

Gaat u verhuizen en zoekt u nog naar een opkoper van meubels? Het ontruimen van een woning is een emotionele, tijdrovende klus. Heel begrijpelijk als u dit niet alleen wilt afhandelen. Inboedel Totaal Zorg kunt u inhuren voor het direct ontruimen van uw woning of bedrijfspand. Dit is één van onze specialiteiten. Heeft u teveel meubels? Daarvoor hebben wij een oplossing. Wij kunnen u in contact brengen met een erkende opkoper. Denk dan bijvoorbeeld aan een veilinghuis. Die kan uw meubels kopen. Als dit ook geregeld is maken wij alles schoon. Met als eindresultaat een lege, schone verkoopbare woning.

Regel een opkoper voor uw meubels

Voordat wij overgaan tot het ontruimen van uw huis, komen wij eerst bij u langs om te kijken wat er allemaal moet gebeuren.

Tijdens ons bezoek kijken wij naar:

  • Uw inboedel
  • De waarde van bijzondere meubels
  • De grootte van uw woning; het aantal kamers
  • Eventuele herstelwerkzaamheden
  • De locatie van uw woning

opkoper meubels

Inboedel Totaal Zorg begrijpt dat het ontruimen van uw woning stressvol is. Die zorgen nemen wij u graag uit handen door bijvoorbeeld een opkoper te regelen voor een deel van uw inboedel. Tijdens de ontruiming verwijderen wij alle aanwezige meubels in uw huis. Ook laminaat of vloerbedekking kunnen wij voor u weghalen. Voor eventueel bruikbare spullen regelen wij een mooie bestemming.

Zorgeloze woningontruiming

Binnen het vakgebied van woningontruiming is Inboedel Totaal Zorg een begrip. Dankzij ons professionele personeel kunnen wij voldoen aan al uw wensen. Geef bijvoorbeeld aan welke van uw meubels waardevol zijn en welke bedoeld zijn voor een opkoper. In principe kopen wij iemands spullen niet op. Als u toch een deel van uw inboedel wilt verkopen dan kunnen wij u daarover adviseren. Een erkend veilinghuis koopt het dan misschien op. Of regel uw eigen opkoper? In ieder geval heeft u meerdere opties.

Maak gebruik van onze diensten

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u advies over het vinden van een geschikte opkoper voor uw meubels? Neem dan vrijblijvend contact op met Inboedel Totaal Zorg. Via onze website kunt u direct een offerte aanvragen. Wij zijn ook te bereiken via de volgende telefoonnummers: 06-4000 8640. Of stuur een mail naar: info@inboedeltotaalzorg.nl. Kies voor Inboedel Totaal Zorg als u een opkoper zoekt. Wij helpen u graag door bijvoorbeeld het selecteren van een betrouwbare opkoper van uw meubels.