Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Woningontruiming Zeist

Opruimen en opkopen inboedel in Zeist

Een woning klaar voor de verkoop maken of leeg opleveren, dat kan met de woningontruiming in Zeist en omgeving van Inboedel Totaal Zorg. Vaak komen er bij een verhuizing of bij het overlijden van een dierbaar persoon naast alle emotionele aspecten ook nog praktische zaken kijken. Bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderen, het huis leegruimen en het laten opkopen van inboedel door andere bedrijven. Inboedel Totaal Zorg kan dit voor u regelen en zoekt graag met u mee naar mogelijkheden voor het hergebruik van de meubels en overgebleven spullen na de woningontruiming. Hiervoor roepen we de hulp van een erkend veilinghuis die de inboedel zal opkopen.

Professionele woningontruiming in Zeist en omgeving

Ons bedrijf verzorgt de gehele woningontruiming voor u op maat. In de regio Zeist kunt u ons gemakkelijk inzetten wanneer u een ontruiming wilt plannen van een woning of bedrijfspand. We komen voor het direct ontruimen van het pand altijd eerst de woning bekijken. We maken dan persoonlijk kennis en bespreken de wensen. Daarna maken we vrijblijvend een offerte op voor uw pand in omgeving Zeist.

Mocht u hier gebruik van willen maken, dan maken we een afspraak het ontruimen. Daarnaast willen we graag een inschatting maken van:

  • De toegankelijkheid van de woning
  • Welke vloerbedekking verwijderen we?
  • Het aantal kamers
  • De hoeveelheid af te voeren inboedel
  • Wilt u direct ontruimen?
  • Eventuele herstelwerkzaamheden
  • Waarde van de bijzondere meubelstukken

woningontruiming zeist

Kosten van woningontruiming bij u in Zeist

Bij de woningontruiming in Zeist en omstreken hangt het af van de hoeveelheid werk en de tijd die er nodig is voor het leegruimen, hoe hoog de kosten zijn. Na het bezoek aan uw woning, kunnen we een inschatting maken van de kosten van de ontruiming. Tijdens het huis leegruimen in regio Zeist, zorgen we er ook voor dat de goed bruikbare spullen zoals witgoed, meubels en kleding een mooie nieuwe bestemming krijgen. Inboedel Totaal Zorg doet niet aan inboedel opkopen. We kunnen wel voor de verkoopbare spullen in overleg een bedrag in mindering brengen op de totale kosten van de woningontruiming.

Van vloerbedekking verwijderen tot het hele huis leegruimen 

U hoeft bijna niets zelf te doen wanneer wij in Zeist en omgeving uw woning komen ontruimen. Het enige dat u van tevoren kunt doen, is de spullen uitzoeken die u zelf een nieuwe bestemming wilt geven. Voor de overige inboedel zoeken we tijdens de woningontruiming in Zeist en omstreken een nieuwe bestemming. We schakelen een erkend veilinghuis in die uw inboedel kan opkopen.

Specialist in woning ontruiming in Zeist nodig? Neem contact op

Voor de professionele en betrouwbare specialist op het gebied van ontruiming van woningen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wilt u snel uw huis leegruimen en direct ontruimen? Dan kunt u bellen met: 06-40008640. Voor woningontruiming in Zeist en omgeving, schakelt u Inboedel Totaal Zorg in. Daarnaast kunnen we helpen met het opkopen van inboedel.