Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Woningontruiming Utrecht

Woning ontruiming in Utrecht en omgeving

Wanneer er een dierbare van u komt te overlijden en de woning leeggeruimd moet worden, kunt u de woningontruiming in Utrecht en omstreken door ons laten doen. De ontruiming van een woning na het overlijden is vaak een emotioneel moment. Omdat niet iedereen die woningontruiming zelf wil of kan doen op dat moment, biedt Inboedel Totaal Zorg een helpende hand. U kunt ons inhuren bij het uitruimen van de woning in regio Utrecht. Wilt u het huis snel leegruimen en de woning direct ontruimen? Schakel ons dan nu in.

Het huis leegruimen zonder zorgen

Ons bedrijf is al sinds 2000 dé specialist op het gebied van woningontruiming in Utrecht en omgeving. We werken met een team van medewerkers die veel levens-en werkervaring hebben. In Utrecht en omgeving staat ons bedrijf dan ook bekend als betrouwbaar en prettig om mee te werken. Voordat we de woningontruiming uitvoeren, komen we eerst kijken hoeveel werk het is en wat de schoonmaakwerkzaamheden zijn. Moeten we bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderen, is het opkopen van inboedel nodig, kunnen we de woning direct ontruimen enz.

Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor woning ontruimen voor u op. Op welke (schoonmaak)diensten kunt u rekenen bij een ontruiming door ons?

  • De vloerbedekking verwijderen
  • De woning stofzuigen
  • Aanrecht en wastafels schoonmaken
  • Lichtschakelaars en vensterbanken stofvrij
  • Inboedel opkopen (via een erkend veilinghuis)

woningontruiming utrecht

InboedelTotaalZorg, dé specialist in woningontruiming in Utrecht en omgeving

In de omgeving van Utrecht staan wij voor u klaar om de woningontruiming te verzorgen. We kunnen de woning helemaal gereed maken voor de oplevering, indien u dit wenst. Dan hoeft u in principe niets meer zelf te doen en zorgen wij voor het direct ontruimen. We bieden ook de mogelijkheid om naast woningontruiming in Utrecht en omstreken de begeleiding van het opleveringstraject te doen. We zorgen er bij het woning ontruimen voor dat nadat alle inboedel uit het huis is gehaald, de bruikbare spullen een nieuwe plek krijgen. Hiervoor hebben we verschillende connecties bij goede doelen en instellingen in regio Utrecht. Zo krijgt uw inboedel een mooie nieuwe bestemming.

Inboedel opkopen via een erkend veilinghuis

Het meubilair en kunstwerken die nog geschikt zijn voor de verkoop, na het huis leegruimen, kunt u laten opkopen. Bij het opkopen van inboedel kunnen we ook verder helpen. Inboedel opkopen doen wij zelf in de meeste gevallen niet. We kunnen u wel verwijzen naar een erkend veilinghuis of naar een taxateur. Wanneer uw spullen verkocht zijn, kunnen we u helpen met het transporteren in regio Utrecht. Zo is de woningontruiming in Utrecht en omgeving voor u minder belastend en komt uw inboedel toch goed terecht.

Vloerbedekking verwijderen? Woning ontruiming in Utrecht? Bel ons nu!

Ons bedrijf levert tijdens het huis leegruimen en de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren kwalitatief goed werk en we werken met betrouwbaar personeel. Wilt u meer weten over woningontruiming? Bel dan naar: 06-40008640. Inboedel Totaal Zorgt biedt de ideale woningontruiming in Utrecht en omgeving. Wilt u het huis snel leegruimen en direct ontruimen neem dan nu contact met ons op.