Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Opkoper inboedel

Een hele zorg minder

Bent u op zoek naar een opkoper van inboedels? Hiermee kan Inboedel Totaal Zorg u verder helpen. Sinds 2000 is ons bedrijf actief als specialist op het gebied van woningontruiming, opkopen van inboedel en het schoonmaken van woningen. Vanuit heel Nederland kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld de verhuizing van een (grote) woning naar een seniorenwoning. Of wanneer u het huis van een overleden familielid verkoopklaar wil maken. Inboedel Totaal Zorg kan alle praktische zaken voor u regelen. In overleg met u kunnen wij een opkoper voor bijvoorbeeld uw meubels regelen. Ons betrokken team helpt u graag bij het vinden van een opkoper voor uw inboedel.

De werkwijze van Inboedel Totaal Zorg

Voordat Inboedel Totaal Zorg een woning ontruimt maken wij eerst een afspraak met u. Op deze manier krijgen wij een eerste indruk van uw woning of bedrijfspand. Onze medewerkers maken een inschatting van hoeveel tijd de ontruiming gaat kosten en hoe groot uw inboedel is. Daarna ontvangt u van ons een offerte. Bij Inboedel Totaal Zorg zijn wij ons ervan bewust dat het moeilijk is om uw woning te ontruimen of een opkoper te vinden voor uw spullen. Een deel van uw zorgen nemen wij graag uit handen. Als u met ons werkt dan maakt u kennis met de volgende voordelen:

  • Woningontruiming: op een snelle, vakkundige manier
  • Betrokken en integere medewerkers
  • Hoge serviceverlening
  • Een nieuwe bestemming voor uw bruikbare spullen
  • Recycling van onbruikbare spullen

opkoper inboedel

Wat u moet weten als opkoper inboedel

Inboedel Totaal Zorg doet regelmatig de gehele ontruiming van een woning. In principe kopen wij niet zelf iemands spullen op. Maar wij helpen u wel als u beschikt over een inboedel die u wilt verkopen. Wij brengen dan op uw totale kosten een bedrag in mindering. Of laat u begeleiden door ons bij het vinden van een opkoper. Een erkend veilinghuis kan uw inboedel opkopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een opkoper te regelen voor uw spullen. Bij ons heeft u verschillende opties.

Zoekt u een opkoper van inboedel? Neem contact op voor meer info

Heeft u als opkoper vragen over ons bedrijf Inboedel Totaal Zorg? Of wilt u meer informatie over hoe wij omgaan met inboedel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door ons te bellen op: 06-4000 8640. Als opkoper van inboedel helpt Inboedel Totaal Zorg u graag op een betrouwbare manier verder.