Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Opkopen inboedel

Inboedelontruiming

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf dat de ontruiming van uw woning kan verzorgen en u verder helpt met het opkopen van inboedel? Inboedel Totaal Zorg staat voor u klaar op het gebied van woningontruiming en het bezemschoon opleveren van uw huis. Al sinds 2000 is ons bedrijf de specialist in inboedel opruimen en het schoonmaken van woningen en bedrijfspanden. We hebben een brede klantenkring die door heel Nederland zit. We helpen u dan ook graag verder en werken met een professioneel en betrokken team.

Servicegericht inboedel ontruimen

Wanneer u ons bedrijf inschakelt om uw woning of kantoorpand te ontruimen, omdat er bijvoorbeeld een verhuizing plaatsvindt, kunt u met ons uw wensen doorspreken. We komen graag bij u langs om te kijken hoeveel inboedel u heeft, wat er allemaal ontruimd moet worden en hoe groot het pand is. Als we bij u langs zijn geweest, maken we een offerte voor u en daar kunt u vrijblijvend gebruik van maken. We maken dan een afspraak om langs te komen voor de ontruiming en helpen u ook graag verder met het opkopen van inboedel.

Bij de inboedelopruiming halen we de volgende spullen eruit:

  • Meubels
  • Vloerbedekking en laminaat
  • Gordijnrails
  • De overige inboedel

20151020_112734

Verkopen van waardevolle spullen

Heeft u een aantal spullen die u graag zou willen verkopen? Dan kunnen wij u op weg helpen met het opkopen hiervan. In principe doen wij zelf niet aan opkopen, maar in sommige gevallen kunnen we een bedrag in mindering brengen voor uw spullen op de totale kosten van de woningontruiming. De inboedel kunt u ook laten opkopen door een erkend veilinghuis. Wanneer u het opkopen van inboedel wilt regelen, kunnen we u in contact brengen met een veilinghuis en een taxateur. Ook wanneer u een geschikte koper hebt gevonden die uw spullen wil opkopen, kunnen we het transport verzorgen.

Nieuwe bestemming inboedel

Goed bruikbare inboedel die bij de woningontruiming overblijft en niet meer voor het opkopen geschikt is, proberen we altijd een nieuwe bestemming te geven. We hebben contacten met goede doelen en instellingen en daar maken we regelmatig mensen blij met overgebleven meubels, witgoed of kleding. Heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u meer informatie? Bel dan naar: 06-40008640. We helpen u verder bij woningontruiming en opkopen van inboedel op een betrouwbare manier.