Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Inboedelopruiming

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een inboedelopruiming voor u kan realiseren? Zoek niet verder! Voor een inboedelopruiming bent u bij InboedelTotaalZorg aan het juiste adres. We kunnen een inboedelopruiming voor uw woning of bedrijfspand volledig van u overnemen. U geeft uw wensen aan en we maken afspraken over de inboedelopruiming en verder hoeft u nergens naar om te kijken, wij doen het werk voor u!

Bij de inboedelopruiming zorgen we dat alle meubels die in het pand aanwezig zijn worden verwijderd en dat eventuele vloerbedekking of laminaat wordt verwijderd en afhankelijk van uw wensen kunnen we ook gordijnrails en gaten in de muur verwijderen. Uw wensen bespreken we als we bij u langskomen om de woning te bekijken en een vrijblijvende offerte uit te brengen. Dit kan vaak mondeling en ter plaatse, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Heeft u interesse in het laten verzorgen van uw inboedelopruiming, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 4000 8640 of stuur een email naar info@inboedeltotaalzorg.nl