Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Hulp bij verhuizen senioren

InboedelTotaalZorg houdt zich bezig met het leegruimen en bezemschoon opleveren van woningen. Op verzoek en naar wens van de klant gaan wij aan de slag om de woning leeg en netjes te maken voor oplevering. We bieden echter ook hulp bij het verhuizen van senioren. Dit kunnen we mooi combineren.

We bieden hulp bij verhuizen van senioren en indien nodig kunnen we de overgebleven inboedel verwijderen. Als we hulp bieden bij het verhuizen van senioren komt het vaak voor dat ze naar een aanleunwoning gaan of naar een zorginstelling. Het is dan vaak niet mogelijk om alle spullen van de inboedel mee te nemen naar hun nieuwe stekje en het is lastig voor de senioren om dit zelf af te handelen. We bieden graag hulp bij het verhuizen van senioren en al het andere werk wat hiervoor nodig is.

Heeft u hulp nodig bij het verhuizen van senioren, of wellicht heeft u zelf hulp nodig, neem dan gerust contact met ons op. We komen bij u kijken wat voor u kunnen doen en we kunnen u vaak ter plaatse al gelijk mondeling een vrijblijvende offerte geven. Bel voor een afspraak naar 06 4000 8640.