Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Woningontruiming Haarlem

Bezemschone woning ontruiming in Haarlem

Inboedel Totaal Zorg verzorgt de woningontruiming in Haarlem en omgeving en zorgt ervoor dat woningen bezemschoon opgeleverd worden. We werken met een vast team waarin zorgvuldig geselecteerde medewerkers werken die veel werk- en levenservaring hebben. We zorgen voor woningontruiming op maat en zijn betrokken en servicegericht. Zo staan we garant voor de kwaliteit en service wanneer we uw huis leegruimen. Het opkopen van inboedel kunnen we ook voor u regelen met behulp van een erkend veilinghuis.

Senioren, verhuizing en ontruiming in Haarlem 

Naast het direct ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Haarlem en omstreken, kunt u ons ook inhuren voor de verhuizing van senioren. We kunnen een goede combinatie maken van woningontruiming en het verhuizen samen. Wanneer senioren gaan verhuizen, komt het vaak voor dat ze naar een zorginstelling of aanleunwoning gaan. Dan is het niet altijd mogelijk om alle spullen van de inboedel mee te nemen naar hun nieuwe woonplek in regio Haarlem. Dan kunt u ons bedrijf inschakelen voor het huis leegruimen en de afhandeling en opkopen van de inboedel. We komen altijd eerst de woning bekijken en maken een vrijblijvende offerte voor u. Daarna kunt u beslissen of u met ons wilt werken en overleggen we binnen wanneer de verhuizing plaats gaat vinden. Zo kunnen we wanneer u dat wilt direct ontruimen en snel het huis leegruimen.

Inboedel opkopen na het woning ontruimen

Bij de woningontruiming in Haarlem en omgeving hoort ook het vervoeren en een mogelijk nieuwe plek zoeken voor de overgebleven inboedel. Wij doen zelf niet aan inboedel opkopen, maar kunnen wel voor waardevolle stukken uit de inboedel een erkend veilinghuis inschakelen. Voor het opkopen van inboedel kunnen we wel een regeling treffen wanneer er een aantal verkoopbare spullen bij zijn. Dan kunnen we het bedrag hiervoor in mindering brengen met de kosten van de totale woningontruiming.

Meer dan woningontruiming in Haarlem en omgeving

Naast woningontruiming in Haarlem en omgeving bij particulieren en het direct ontruimen van huizen bij verhuizingen, helpen we ook bedrijven met verhuizen. Wanneer u gaat verhuizen in Haarlem en omgeving met uw bedrijf, kunt u ons inhuren om de ontruiming van uw woning te verzorgen en te helpen bij de verhuizing.

We komen ook bij bedrijven altijd eerst kijken en bespreken wat uw wensen zijn. Naast de woning ontruimen, bieden we ook aan om:

  • Achtergebleven inboedel te verwijderen
  • Extra schoonmaakwerkzaamheden te verrichten
  • De vloerbedekking te verwijderen
  • De wandgoten weg te halen

woningontruiming Haarlem

Vloerbedekking verwijderen? Professionele woningontruiming in Haarlem? Neem contact op

Ons bedrijf is de ideale partner voor professionele woningontruiming in Haarlem en omgeving. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfspand of woning? Of heeft u andere vragen over ons bedrijf? Wilt u snel het huis leegruimen en direct ontruimen? Dan kunt telefonisch contact opnemen met ons via: 06-40008640. Wij staan voor woningontruiming in Haarlem en omgeving graag voor u klaar. De inboedel opkopen, nadat we uw woning ontruimen, doen we zelf niet maar natuurlijk kunnen wij u er wel bij helpen, via een erkend veilinghuis.