Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Woningontruiming Bussum

Snel uw woning ontruimen in Bussum

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van woningontruiming in Bussum en omstreken? Wij kunnen uw huis leegruimen en bezemschoon opleveren. Inboedel Totaal Zorg is gespecialiseerd in woningontruiming en helpt u dan ook graag verder met o.a. vloerbedekking verwijderen, zaken die niet bij uw huis horen demonteren en het opkopen van inboedel. De inboedel opkopen doen we niet zelf, hiervoor schakelen we een erkend veilinghuis in. Wilt u snel de woning ontruiming uitvoeren dan kunnen we direct ontruimen en eventueel inboedel opslag voor u regelen.

Professionele woningontruiming in Bussum

Wanneer er iemand in uw omgeving naar een aanleunwoning of zorginstelling moet verhuizen of wanneer er een dierbare is overleden, kan het nodig zijn om het huis leeg te ruimen. Dit kan zowel lichamelijk als emotioneel zwaar zijn en daarom kunt u onze hulp snel en gemakkelijk inschakelen. We zijn al ruim zestien jaar specialist op het gebied van woningontruiming in Bussum en omgeving.

Opruimen en opkopen van inboedel in Bussum

Als we uw huis leegruimen houden we goed rekening met uw wensen. Vooraf komen we kijken in de woning in regio Bussum om te zien hoeveel werk er in de woningontruiming gaan zitten. We kunnen vaak ter plaatse al een mondelinge en vrijblijvende offerte geven voor de ontruiming. Als u besluit gebruik te maken van de offerte, kunnen we meestal binnen twee weken de woningontruiming in orde maken. Ook het opkopen van de inboedel kunnen we voor u regelen via een erkend veilinghuis. Naast de persoonlijke kennismaking en het bespreken van uw wensen willen we de volgende zaken ook graag weten:

  • De bereikbaarheid van de woning
  • De toegankelijkheid van het huis
  • Het aantal kamers
  • De grootte van de inboedel
  • Vloerbedekking verwijderen: gelijmd of losliggend?
  • Herstelwerkzaamheden nodig?
  • De waarde van bijzondere meubelstukken

Woningontruiming Bussum

Uw huis in Bussum leegruimen en bezemschoon opleveren

Bij de ontruiming in Bussum en omgeving verwijderen we de inboedel voor u, kunnen we de vloerbedekking verwijderen en laten we de woning netjes en bezemschoon achter. In sommige gevallen verzorgen we bij de woningontruiming ook het stofzuigen en het schoonmaken van het aanrecht, de wastafels, vensterbanken en lichtschakelaars. Voor meer uitgebreidere schoonmaakwerkzaamheden in regio Bussum kunt u altijd afspraken met ons maken. De inboedel opkopen kan u ook via ons laten verlopen, we schakelen dan een erkend veilinghuis in. Uw huis leegruimen in Bussum of omgeving? Schakel ons nu in!

Direct ontruimen? Bel ons voor woning ontruiming in Bussum

Wanneer we uw woning in Bussum en omgeving direct ontruimen, zorgen we ervoor dat de spullen die nog bruikbaar zijn een goede en nieuwe bestemming krijgen. We hebben contacten met verschillende instellingen die andere mensen weer blij kunnen maken met kleding, witgoed en meubels. Het opkopen van inboedel doen wij zelf niet. We kunnen wel een erkend veilinghuis inschakelen. Ook kunnen we in overleg voor een aantal verkoopbare spullen een bedrag in mindering brengen van de totale kosten van de woningontruiming. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan naar: 06-40008640. Woningontruiming in Bussum en omgeving kunt u gerust aan ons team overlaten.