Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Boedel ruiming

Bent u van plan een boedel ruiming uit te voeren? Bent u verhuisd en passen niet al uw meubels in uw nieuwe huis? Een boedel ruiming kan een lichamelijk en emotioneel zware aangelegenheid zijn. Een boedel ruiming in het geval van overlijden is vaak voor de nabestaanden bijna niet te doen. Is er een boedel ruiming nodig, maar kunt u dit zelf niet realiseren, dan is InboedelTotaalZorg er voor u. We zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met de boedel ruiming voor mensen die dat zelf niet willen of kunnen.

Afhankelijk van uw wensen kunnen we de volledige boedel ruiming van uw over nemen en zelfs de vloerbedekking verwijderen en gaten in de muur dichtmaken. We kunnen de woning compleet klaar maken voor oplevering of verkoop. Indien u dit wenst kunnen we ook extra schoonmaakwerkzaamheden verrichten.

We komen voor een boedel ruiming altijd eerst even kijken in de woning om u te voorzien van een vrijblijvende offerte. Als u hiermee akkoord bent kunnen we meestal binnen twee weken de boedel ruiming realiseren.

Bel voor het maken van een afspraak naar 06 4000 8640 of stuur een mailtje naar info@inboedeltotaalzorg.nl