Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Woningontruiming Bilthoven

Betrouwbare woning ontruiming in Bilthoven

Bent u op zoek naar een goed en professioneel bedrijf dat woningontruiming in Bilthoven en omgeving voor zijn rekening neemt? We werken door heel Nederland, dus we komen graag bij u in Bilthoven en omstreken langs wanneer het gaat om een huis leegruimen, vloerbedekking verwijderen of het opkopen van inboedel. Ook voor het maken van een offerte voor de ontruiming, komen we naar Bilthoven of naar een andere locatie in Nederland. Bij akkoord kunnen we dan vrijwel direct ontruimen.

Verhuizing en woningontruiming in Bilthoven

Inboedel Totaal Zorg bestaat sinds 2000 en is daardoor een begrip op het gebied van woningontruiming. We zorgen ervoor dat de woning na een verhuizing of na het overlijden van een dierbare goed opgeruimd is en schoon opgeleverd wordt. We werken in een vast team dat getraind is in woningontruiming en het huis leegruimen gaat dan ook op een servicegerichte en betrokken manier. We komen altijd eerst uw woning bekijken en bespreken dan met u de wensen. Daarna brengen we de offerte vrijblijvend uit. We helpen u graag met de woningontruiming in Bilthoven en omgeving.

Opkopen van uw inboedel na de ontruiming in Bilthoven

Wanneer u bent verhuisd of uw woning is net ontruimd in omgeving Bilthoven, dan kunt voor het opkopen van uw inboedel ook bij ons terecht. Inboedel Totaal Zorg doet zelf niet aan het opkopen van inboedel. We kunnen wel een combinatie maken voor u wanneer u nog inboedel heeft die verkoopbaar is.

Dan kunnen we de inboedel opkopen van u en het bedrag waarvoor we dit kopen, brengen we in mindering op de kosten van de totale woningontruiming. Daarnaast bieden we de volgende mogelijkheden:

  • We kunnen een erkend veilinghuis inschakelen
  • De voorlopige taxaties laten doen
  • Het transport na de ontruiming laten verzorgen

woningontruiming Bilthoven

Uw huis leegruimen en vloerbedekking verwijderen bij u in Bilthoven

In Bilthoven en omgeving kan ons bedrijf uw huis leegruimen en direct ontruimen. We bieden diensten aan om de inboedel op te ruimen, de vloerbedekking verwijderen zit ook in ons pakket en ook de mogelijkheid voor uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij ons afnemen. Inboedel opkopen kunnen we voor u regelen, een erkend veilinghuis. We laten uw woning na de woningontruiming in de omgeving van Bilthoven netjes en bezemschoon achter. We kunnen voor u ook de woning stofzuigen en het aanrecht, de vensterbanken, wastafels en lichtschakelaars schoonmaken na de woningontruiming in Bilthoven en omgeving. Voor het opkopen van inboedel kunt u ook bij ons terecht, hiervoor zullen we een erkend veilinghuis inschakelen.

Woningontruiming in Bilthoven? Neem contact op

Het personeel dat bij u in huis de ontruiming komt doen, heeft veel werk- en levenservaring en is dat ook zorgvuldig en servicegericht tijdens het ontruimen.Wilt u direct ontruimen en snel uw huis leegruimen of graag eerst meer weten over onze diensten? Neem dan contact op via: 06-40008640. Woningontruiming in Bilthoven en omstreken kunt u gerust overlaten aan ons team van Inboedel Totaal Zorg.