Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Woningontruiming Beverwijk

Uw huis leegruimen in Beverwijk

Woningontruiming in Beverwijk en omgeving is voor Inboedel Totaal Zorg de specialisatie. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf op het gebied van woningontruiming, bent u bij ons aan het goede adres. Al sinds 2000 is Inboedel Totaal Zorg de ideale partner in woningontruiming in Beverwijk en omgeving. We zorgen voor professionele ontruiming van uw huis, zullen uw huis leegruimen en bezemschoon opleveren. Uw inboedel opkopen doen we via een erkend veilinghuis.

Woningontruiming in Beverwijk en omgeving

Het bezemschoon opleveren en direct ontruimen van uw woning in regio Beverwijk is een taak voor ons. Wanneer er in uw omgeving iemand overlijdt en de woning daarna ontruimd moet worden, kunt ons personeel inzetten. We kunnen u helpen door het werk uit handen te nemen en in overleg de woningontruiming te verzorgen. Bij het ontruimen van de woning in Beverwijk en omstreken zoeken we voor een gedeelte van de inboedel een goede en passende nieuwe bestemming. We doen zelf niet aan de inboedel opkopen, maar kunnen wel voor u een erkend veilinghuis inschakelen als er waardevolle spullen verkocht moeten worden. Dan helpen we u verder met het opkopen van inboedel. Zo kunnen we u ook verder helpen met een eventuele taxatie en als u transport nodig heeft, kunnen we dat ook voor u regelen.

Onze werkwijze bij ontruiming in Beverwijk

Als u de ontruiming van uw huis of bedrijfspand door een betrouwbaar en servicegericht bedrijf wilt laten verzorgen, kunt u contact opnemen met ons. We komen graag eerst langs om de woning te bekijken en uw wensen te bespreken. Wilt u direct ontruimen, vloerbedekking laten verwijderen, het hele huis leegruimen Daarna maken we een vrijblijvende offerte voor u. Vaak kunnen we op korte termijn direct ontruimen in Beverwijk en omgeving.

We zijn veelal beschikbaar binnen twee weken en kunnen dan uw huis leegruimen na overleg met u. Voor welke werkzaamheden kunt u ons inzetten?

  • Leegruimen en afvoeren van inboedel
  • Vloerbedekking verwijderen
  • Demonteren van pluggen en spijkers
  • Verhuizingen
  • Tijdelijke boedelopslag

Woningontruiming Beverwijk

Direct ontruimen? Bel ons voor woningontruiming in Beverwijk

Inboedel Totaal Zorg neemt graag uw werk van u over op het gebied van woningontruiming in de regio Beverwijk. Wilt u meer informatie over onze diensten of snel het huis leegruimen en direct ontruimen? Of bent u benieuwd naar het maatwerk dat we kunnen leveren? Bel dan met: 06-40008640. We staan u graag te woord en werken op een klantgerichte en vriendelijke manier. Woningontruiming in Beverwijk en omstreken voeren wij voor u optimaal uit. Inboedel opkopen doen we niet zelf maar kunnen we uiteraard wel voor u verzorgen. Hiervoor schakelen we dan een erkend veilinghuis in.