Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Woningontruiming Amsterdam

Leegruimen woning in regio Amsterdam

Wanneer u een bedrijf zoekt dat voor uw woningontruiming in Amsterdam en omstreken zorgt, kunt u goed terecht bij Inboedel Totaal Zorg. Het huis leegruimen en direct ontruimen kan een zware en tijdrovende zaak zijn. Wanneer het uw eigen huis betreft, is de ontruiming vaak goed te doen. Maar als er een dierbare is overleden of iemand in uw omgeving verhuist naar een zorginstelling, dan kan de woningontruiming een lastige taak zijn. Het opkopen van inboedel kunnen wij voor u regelen, we doen we niet zelf maar schakelen hiervoor een erkend veilinghuis in.

Professionele woningontruiming in Amsterdam

Inboedel Totaal Zorg is de ideale oplossing voor uw woningontruiming in Amsterdam en omgeving. We komen graag bij u langs om te kijken hoeveel werk er nodig is voor het direct ontruimen en het schoonmaken van uw woning. Daarna maken we voor u een vrijblijvende offerte en als u hiervan gebruik wilt maken, kunnen we vaak binnen twee weken de ontruiming doen in Amsterdam en omstreken. Wanneer we uw huis leegruimen zullen we ook vloerbedekking verwijderen, alles wat niet bij de woning hoort demonteren en verwijderen en indien nodig herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Bedrijfspanden ontruiming

In Amsterdam en omgeving kunt u ons ook inhuren bij het leegruimen van het pand bij de verhuizing van uw bedrijf. Naast woningontruiming bieden we onze diensten op het gebied van ontruiming aan bij bedrijfspanden. Wanneer uw vorige bedrijfspand leeg opgeleverd moet worden, kunt u ons inhuren.

We helpen u graag met het direct ontruimen en kunnen u ook helpen bij de vloerbedekking verwijderen of wandgoten weghalen. Daarnaast bieden we bedrijven in regio Amsterdam:

  • Extra schoonmaakwerkzaamheden
  • Hulp bij verhuizing van het bedrijf
  • Werk op maat voor uw bedrijf

woningontruiming Amsterdam

Inboedel opkopen bij ontruiming in Amsterdam

We verzorgen voor uw huis de gehele ontruiming in Amsterdam en omgeving; van het leegruimen van kasten tot aan het opruimen van de meubels en vloerbedekking verwijderen. Wanneer u geïnteresseerd bent in het laten opkopen van inboedel, zoals waardevolle meubels, kunnen we een erkend veilinghuis inschakelen. Bij de woningontruiming doen we zelf niet aan inboedel opkopen. We kunnen wel een bedrag in mindering brengen van de totale kosten van de woningontruiming wanneer u verkoopbare spullen heeft. Ook laten we voor u voorlopige taxaties doen en kunnen we het transport verzorgen.

Uw huis leegruimen? Bel ons voor woningontruiming in Amsterdam 

De zorg van het ontruimen van een woning of bedrijfspand nemen wij u graag uit handen. Wilt u meer weten over onze diensten of over ons bedrijf? Of wilt u graag snel uw huis leegruimen en direct ontruimen in Amsterdam of omgeving? Bel dan naar: 06-40008640. Woningontruiming in Amsterdam en omstreken is voor Inboedel Totaal Zorg dé specialiteit en wij staan dan ook voor u klaar.