Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Woningontruiming Almere

Uw woning in Almere direct ontruimen ?

Inboedel Totaal Zorg is dé specialist op het gebied van woningontruiming in Almere en omgeving. We verzorgen in Almere de ontruiming van woningen op een professionele manier en zorgen ervoor dat de oplevering van uw woning bezemschoon is. Snel uw huis leegruimen? Schakel ons dan nu in voor woning ontruimen! Ook tijdelijke boedelopslag behoort tot de mogelijkheden.

Professionele woningontruiming in Almere

Bent u op zoek naar een bedrijf voor professionele woningontruiming, die u helpt met het huis leegruimen in Almere? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wanneer er een verhuizing plaatsvindt van een woning naar een seniorenwoning of verzorgingsappartement, moet er vaak veel achtergebleven inboedel ontruimd worden. Ook als er iemand overlijdt, kunnen we zorgen voor de woningontruiming, om u te ontlasten. We kunnen uw huis niet alleen direct ontruimen, maar we proberen ook altijd een mooie, nieuwe bestemming te vinden voor alle spullen die nog goed en bruikbaar zijn. Daarvoor hebben wij contacten met diverse bedrijven die de inboedel opkopen.

Hoe gaat een ontruiming in Almere in zijn werk?

Wanneer u in de regio van Almere woont en een vakkundig bedrijf nodig heeft voor woningontruiming, staat Inboedel Totaal Zorg voor u klaar. We helpen u graag met uw huis leegruimen, vloerbedekking verwijderen, tijdelijke opslag enz. Wanneer u na het ontruimen van uw woning nog spullen heeft die u wilt verkopen kunnen we een erkend veilinghuis inschakelen voor het opkopen van de inboedel.

We werken in een vast team met medewerkers die veel werk- en levenservaring hebben. Ons personeel is betrokken, betrouwbaar en integer. We bieden u daarnaast bij de woningontruiming in Almere:

  • Goede kwaliteit
  • Servicegericht werken
  • Een persoonlijke benadering

Woningontruiming Almere

Inboedel opkopen na woning ontruimen in Almere

We zorgen voor de gehele woningontruiming in Almere en omgeving. Zo ruimen we de kasten leeg, verwijderen we de meubels uit de woning en zijn we ervoor om de vloerbedekking te verwijderen. Ook vegen we de vloeren. U hoeft zelf in principe niets te doen, behalve het uitzoeken van de spullen die u zelf wilt houden of waarvoor u een andere bestemming heeft. Voor het opkopen van inboedel hebben diverse opties. Wanneer er een aantal verkoopbare spullen zijn, wordt hiervoor een bedrag in mindering gebracht op de totale kosten van de ontruiming Voor waardevolle eigendommen kunnen we een erkend veilinghuis inschakelen. Daarnaast kunnen we ook taxaties laten doen en verzorgen we het transport voor u in de omgeving Almere. 

Uw huis leegruimen? Bel ons voor woningontruiming op maat

We komen graag eerst de woning bekijken wanneer u wij uw woning ontruimen en zullen graag al uw wensen bespreken, zodat we op maat kunnen werken. Dan brengen we een vrijblijvende offerte uit. Wilt u snel uw huis leegruimen en direct ontruimen? Vaak kan Inboedel Totaal Zorg dan al op korte termijn aan de slag. De kosten van onze diensten hangen dan ook af van de woning en de inboedel. We zorgen er altijd voor dat uw woning bezemschoon wordt achtergelaten. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan telefonisch contact op: 06-40008640. Voor woningontruiming in Almere en omgeving, is Inboedel Totaal Zorg de ideale partner.