Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Woning leegmaken door heel Nederland

Om een woning te laten leegmaken door heel Nederland kunt u altijd terecht bij InboedelTotaalZorg. Ons kantoor is gevestigd in Abcoude, maar een woning leegmaken kunnen we door heel Nederland. We komen graag naar u toe om u te helpen de woning leegmaken, door heel Nederland, dit is geen probleem.

Ook komen we voor het maken van een offerte voor een woning leegmaken gewoon door heel Nederland naar u toe. U krijgt dan een vrijblijvende offerte en u kunt later kiezen of u hierop in wilt gaan. Afhankelijk van het werk dat er gedaan moet worden en welke wensen u heeft kunnen we veelal binnen twee weken de woning leegmaken, ook dit door heel Nederland! We zoeken een goede nieuwe bestemming voor meubels en andere goederen en kunnen voor waardevolle stukken een erkend veilinghuis benaderen. Indien u wenst kunnen we zelfs uitgebreidere schoonmaakwerkzaamheden verrichten.

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 06 4000 8640. Ook kunt u uw vragen te allen tijde mailen naar info@inboedeltotaalzorg.nl