Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Woningontruiming Rotterdam

Bezemschone woning ontruiming in Rotterdam

Wilt u de verhuizing van uw bedrijf soepel laten verlopen en heeft u daarvoor een bedrijf nodig dat de woningontruiming in Rotterdam en omgeving doet? Dan bent u bij Inboedel Totaal Zorg op de juiste plek. We kunnen ervoor zorgen dat uw vorige bedrijfspand leeg opgeleverd wordt en helpen graag bij de verhuizing en woningontruiming in Rotterdam. We verzorgen onder meer de volgende werkzaamheden voor u: vloerbedekking verwijderen, afvoeren van afval, eventuele herstelwerkzaamheden en het huis leegruimen.  Inboedel opkopen doen we niet zelf maar we schakelen hier wel een erkend veilinghuis voor in. 

Bedrijfspand of woning ontruiming in Rotterdam

Ons bedrijf is gespecialiseerd in woningontruiming en in het ontruimen van bedrijfspanden in Rotterdam en omgeving. Wanneer u gaat verhuizen met uw bedrijf en het oude pand leeg moet opleveren, kunt u Inboedel Totaal Zorg inhuren en wij helpen u het bedrijfspand klaar te maken voor de oplevering. Allereerst komen we het gebouw bekijken en spreken we met u door wat u uw wensen zijn. Zo kunnen we wanneer we uw woning ontruimen de achtergebleven inboedel voor u weghalen of een andere bestemming geven. Ook de vloerbedekking verwijderen of wandgoten weghalen doen we graag voor u. We maken een vrijblijvende offerte voor uw bedrijf in regio Rotterdam en als u gebruik wilt maken hiervan, maken we een afspraak voor de ontruiming.

Professionele woningontruiming in Rotterdam

Voor de woningontruiming in Rotterdam en omstreken is ons bedrijf erg geschikt. Wanneer u iemand zoekt die u kan helpen uw woning bezemschoon op te leveren, kunt u bij ons terecht. We verzorgen niet alleen de schoonmaakwerkzaamheden, maar kijken ook waar de achtergebleven inboedel na de woningontruiming een nieuwe bestemming kan krijgen.

We kunnen hierbij bepaalde onderdelen demonteren tijdens het huis leegruimen in regio Rotterdam. Zo kunnen we o.a.:

  • De vloerbedekking verwijderen
  • De laminaatvloeren eruit halen
  • De gordijnrails netjes van de muur halen

woningontruiming rotterdam

Inboedel opkopen via een erkend veilinghuis

Bij het direct ontruimen van de woning zijn er vaak nog spullen van waarde die achterblijven. Inboedel Totaal Zorg doet in principe niet aan het opkopen van inboedel. We kunnen wanneer we uw woning ontruimen wel erkende veilinghuizen inschakelen voor u die de inboedel opkopen. Ook kunnen we de verkoopbare spullen meenemen voor u en brengen we een bedrag in mindering op de totale kosten van de woningontruiming in Rotterdam en omgeving.

Snel uw huis leegruimen? Bel ons voor ontruiming in Rotterdam

We laten uw woning bezemschoon achter na de woningontruiming. We kunnen uw huis in regio Rotterdam stofzuigen en daarnaast maken we het aanrecht, de lichtschakelaars, wastafels en vensterbanken schoon. Indien u uitgebreidere wensen heeft op het gebied van schoonmaken of andere vragen heeft, kunt u ons altijd bellen: 0294-772703 of 06-40008640. Woningontruiming in Rotterdam en omstreken kunt u aan ons bedrijf overlaten. Snel het huis leegruimen, direct ontruimen en inboedel laten opkopen? Bel ons voor de mogelijkheden op het gebied van woning ontruimen in Rotterdam.