Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Inboedel verkopen Bussum

Uw inboedel verkopen in Bussum? InboedelTotaalZorg helpt u

InboedelTotaalZorg heeft ruim 16 jaar ervaring in woningontruiming in en rondom Bussum. Het leegruimen van de woning zal snel en vakkundig gebeuren en wordt bezemschoon opgeleverd. Heeft u inboedel die u in de nieuwe woning geen plaats kunt geven? Dan helpen wij u de inboedel te verkopen in Bussum. We hebben een netwerk van verschillende instanties waar we contact mee kunnen opnemen voor de verkoop van uw inboedel. Opkopen of verkopen van de inboedel doen we dus niet zelf maar helpen u daar wel bij.

Wat doen we naast hulp bieden bij inboedel verkopen in Bussum?

We bieden een brede dienstverlening op het gebied van woningontruiming. De precieze werkzaamheden hangen af van de wensen van de eigenaar of verhuurder. Een ontruiming? Uw inboedel verkopen in Bussum? Herstelwerkzaamheden? InboedelTotaalZorg is u graag van dienst! Een greep uit de werkzaamheden die we voor u kunnen verzorgen:

  • Tijdelijke boedelopslag
  • Afval (milieubewust) afvoeren
  • Demonteren / verwijderen van alles wat niet bij de woning hoort
  • Vloerbedekkingen verwijderen
  • De woning leegruimen en bezemschoon opleveren

inboedel verkopen Bussum

Meer informatie over hulp bij inboedel verkopen in Bussum

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de woning en inboedel te bekijken. Wilt u graag meer informatie over de hulp die we kunnen bieden bij het verkopen van inboedel in Bussum en omgeving? Neem dan gerust contact op via het contactformulier op deze pagina. Nadat we uw wensen hebben besproken zullen we een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Wilt u ons inschakelen voor hulp bij inboedel verkopen in Bussum? Bel ons dan op 06-4000 8640.