Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Inboedel verkopen

Kies voor een professional

Wilt u de inboedel verkopen van een overleden familielid? Of gaat u verhuizen naar een seniorenwoning en heeft u teveel spullen? Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen, het opkopen van inboedel en het verkoopklaar maken van woningen en bedrijfspanden. Op een discrete manier kunnen wij alle praktische zaken voor u regelen. Heeft u bijvoorbeeld veel inboedel dan kunnen wij ervoor zorgen dat u uw meubels kunt verkopen. Binnen een week kan Inboedel Totaal Zorg voor u aan de slag in heel Nederland.

Stappenplan inboedel verkopen

Inboedel Totaal Zorg regelt op een professionele manier uw woningontruiming. Weet u niet zo goed wat u met al uw inboedel aan moet? Ons bedrijf kan dit voor u verkopen. Wij zorgen er altijd voor dat het op een goede bestemming terechtkomt.

De volgende stappen ondernemen wij, voordat de ontruiming van uw huis start:

  • Afspraak maken voor woningbezoek
  • De grootte van uw woning; het aantal kamers
  • Waarde onderzoeken van uw spullen
  • Zijn er herstelwerkzaamheden nodig
  • Offerte opstellen

Inboedel verkopen

Als u kiest voor ons dan krijgt u een schone woning ervoor terug. Het opruimen van kasten, verwijderen van de vloerbedekking of het verkopen van uw meubels behoren tot de mogelijkheden.
Voor bruikbare spullen proberen wij altijd een nieuwe bestemming te vinden.

Verminder uw zorgen

Heeft u teveel spullen? Weet u niet zo goed wat u met een deel ervan moet doen? Geef bij Inboedel Totaal Zorg aan welke spullen waardevol zijn. Deze spullen kunnen wij bij een erkend veilinghuis aanbieden. Zij kopen dit dan op. Als bedrijf doen wij dit in principe niet. Maar in overleg kunnen wij uw
inboedel opkopen. Vervolgens brengen wij een bedrag in mindering op de totale kosten van uw ontruiming. Een derde optie is dat wij voorlopige taxaties doen. U kunt dan zelf uw inboedel verkopen. Onze medewerkers zullen op een integere manier met uw spullen verkopen.

Neem contact op met Inboedel Totaal Zorg

Heeft u vragen over één of meerdere van onze diensten? Of wat u het beste kunt doen met uw inboedel. Wist u dat Inboedel Totaal Zorg de verkopen voor u kan regelen? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 06-4000 8640. Of stuur een mail naar: info@inboedeltotaalzorg.nl. Inboedel Totaal Zorg helpt u graag verder bij uw inboedel verkopen.