Flexibel Betrouwbaar Snel inzetbaar Hergebruik inboedel

Bedrijfspand leeg opleveren

Gaat u verhuizen met uw bedrijf en moet u uw vorige bedrijfspand leeg opleveren? Dit kan een hele klus zijn waar u als bedrijf zelf niet de tijd voor heeft. Uw prioriteiten liggen elders en het bedrijfspand leeg opleveren kan dan een blok aan uw been zijn. InboedelTotaalZorg kan uitkomst bieden en u helpen uw bedrijfspand leeg te maken voor het opleveren.

We komen eerst bij u kijken en we bespreken uw wensen om het bedrijfspand leeg te maken voor het opleveren. We kunnen de achtergebleven inboedel voor u verwijderen en eventueel vloerbedekking of wandgoten verwijderen. Indien u wenst kunnen we ook extra schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Buiten uw bedrijfspand leeg opleveren kunnen we u ook helpen met de verhuizing. Afhankelijk van uw wensen passen we ons aan om het werk te doen wat u wenst.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw pand? Of heeft u vragen over de gang van zaken? Neem gerust contact met ons op via info@inboedeltotaalzorg.nl. Ook kunt u te allen tijde bellen voor het maken van een afspraak; 06 4000 8640.