Inboedel Totaal Zorg


InboedelTotaalZorg heeft zich gespecialiseerd in het leegruimen en bezemschoon opleveren van woningen en bedrijfspanden. Ook (gedeeltelijke) verhuizingen kan InboedelTotaalZorg voor u verzorgen.

Bij een verhuizing of overlijden komen - naast alle emotionele aspecten - vaak veel problemen om de hoek kijken. Eén daarvan is dat de woning leeg moet worden opgeleverd en/of verkoopklaar gemaakt moet worden. Maar wat te doen met de overgebleven inboedel? Kan een opkoper nog iets betekenen? InboedelTotaalZorg kan dit voor u regelen en de rest van de huisraad opruimen. InboedelTotaalZorg zoekt dan weer mogelijkheden voor hergebruik van de overgebleven spullen.

Niet iedereen heeft de tijd en de mogelijkheden om zo'n ontruiming helemaal zelf te regelen. Anderen zien er gewoon erg tegenop.

InboedelTotaalZorg kan al deze praktische zaken overnemen; discreet, snel, professioneel. Dat is echt een hele zorg minder!

InboedelTotaalZorg is gevestigd in Abcoude, centraal gelegen in de driehoek Utrecht, Amsterdam en Rotterdam, maar werkt door heel Nederland.

 

Tel: 0294 772703 en 06 4000 8640

Gratis vrijblijvende offerte

info@inboedeltotaalzorg.nl

Inboedel opruimenInboedel_opruimen.htmlInboedelopruiming.htmlshapeimage_1_link_0
Inboedel opkopenInboedel_opkopen.htmlshapeimage_2_link_0